Special FX

Pyro, CO2, Konfetti og meget mere 

Er du klar til at transformere dine shows til uforglemmelige oplevelser? Hos NexusPRO er vi dedikerede til at bringe dit show, til et nyt niveau med vores imponerende udvalg af Special FX. Uanset om du er sanger, DJ, danser eller, noget helt fjerde, så er vores top profesionelle personale klar til at skabe en visuel oplevelse, der efterlader en WOW effekt hvergang.

Vores udbud af Special FX:

  • Konfetti: En af de mest ultimative wow effekter, konfettien kan leveres i næsten alle ønskede farver, som vi planlægger sammen forinden.

  • CO2 Effekter: CO2 Jets eller CO2 gun uanset hvad er det et sikkert valg til at skabe en fest, skabe et godt sammespil med dit sceneshow eller interagere med dit publikum.

  • Pyroteknik: Lad dine forestillinger eksplodere med energi ved at tilføje pyrotekniske FX. Vores imponerende effekter sætter gang i scenen og publikum. Vi har både den almene ildmaskiner til gulv men også Flamme kaster til at give det vilde element det ekstra. 

Din vision, vores udførelse:

Vi tror på samarbejde, og din vision er vores vej frem. Uanset om du ønsker at tilføje en enkelt effekt eller flere er vi sikre på at det er med til at skabe episke øjeblikke til dit show. Uanset hvad så står vi klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme. Vores Special FX-team er dedikerede til at levere resultater i verdensklasse, der imponerer, forundrer og efterlader et ultimativt WOW indtryk.

Gør dig klar til at opnå det uventede, det spektakulære og det uforglemmelige. Kontakt os for et konkret bud og lad os sammen skabe magi til dit show.

KONTAKT OS

Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Et lille udpluk af vores kunder