Tilkøbspakker

Hos NexusEvent ved vi at det tit handler om de små detaljer har en stor betydning, derfor er vores pakker rettet mod dig der gerne vil give din fest det ekstra løft!

NexusEvent ved at detaljerne har en stor betydning for dig som arrangør, derfor har vi skruet nogle af de mest anvendte pakker sammen. Vores pakker rummer alt fra Uplights til vores originale SelfieStation med Ringlight, tag et kig på vores pakker herunder. Hvis der mod forventningen ikke skulle være den ønskede pakke er vi mere end klar på at tage en uforpligtigende samtale. SÅ dit arrangement kan blive helt unik!

Tilvælg vores tilkøbspakker når du sender en prisanmodning via vores formular.

Uplights pakke

Vores batteri uplight pakke er et sikkert hit til dig der f.eks. ønsker at sætte fokus på detaljerne og omgivelserne, eller ønsker og gennemføre et bestemt farve tema, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt! For at tilvælge pakken skal du blot trykke tjek tegnet af på vores kontakt formular, så regner vi en pris til dig.

UV pakke

Vores UV pakke er et sikkert hit til dig der f.eks. ønsker at holde en rave fest med en masse knæklys eller holde et halloween arrangement med ekstra uhygge, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt! For at tilvælge pakken skal du blot trykke tjek tegnet af på vores kontakt formular, så regner vi en pris til dig.

Røg pakke

Vores røg pakke er et sikkert hit til dig der f.eks. ønsker at holde en fest med ekstra effekter eller holde et halloween arrangement med ekstra uhygge, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt! For at tilvælge pakken skal du blot trykke tjek tegnet af på vores kontakt formular, så regner vi en pris til dig.

Et lille udpluk af vores kunder