DJ til konfirmation

Konfirmationen er en stor begivenhed for konfirmanden såvel som resten af familien – og det skal naturligvis fejres på behørig vis. Som DJ til konfirmation står vi for musik og god stemning, og dette kan vi levere i København, på resten af Sjælland og i visse tilfælde Fyn og i Jylland.

Hos NexusEvent leverer vi underholdning til konfirmation i form af særligt tilpassede playlister og eventuelt lysshow, hvis det ønskes. Den unge herre eller frøken har højst sandsynligt noget favoritmusik, og I kan glædeligt overraske ham eller hende med det og gøre dagen ekstra personlig.

Mere end bare DJ og underholdning til konfirmation

Konfirmationen er en begivenhed, som skal ses tilbage på med gode minder fra både konfirmanden og familien. Derfor sørger vi for, at I selv kan være med til at forme vores show, så det passer ind i jeres idéer og tanker om dagen. Når vi sender vores DJ ud som underholdning til konfirmation, sikrer han jer, at der er plads til de obligatoriske sjove, hyggelige og følelsesladede indslag.

Skal I bruge noget bestemt musik til et bestemt indslag, kan vi også sørge for det. Dette skal dog helst aftales på forhånd, så vores DJ kan møde op forberedt på opgaven. Alt dette klarer vi dog, når kontakten tages til os, så du kan være sikker på, at musikken og forløbet bliver, som den skal være. Har du yderligere spørgsmål eller forespørgsler vedrørende vores musiske underholdning til konfirmation, skal du ikke tøve med at høre os ad eller spørge DJ’en, når han ankommer.

Giv din teenager en uforglemmelig fest

Konfirmationen er andet end bare gaver og god mad. Det er minderne med familien om en god tid i godt selskab – og med en DJ til at stå for musikken sættes prikken over i’et. Vi skræddersyer et program til konfirmandens fest, som både egner sig til konfirmanden og gæsterne, fordi kun det bedste er godt nok til en så betydningsfuld dag

Få et gratis uforpligtende tilbud


Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Et lille udpluk af vores kunder