DJ til fødselsdag

Uanset om fødselaren fylder 15 eller 70, kan vi hos NexusEvent levere DJ og musisk underholdning til fødselsdag. Vi har et sortiment af erfarne, voksne og professionelle DJ’s, der hver især har sit særlige speciale, som egner sig til alle typer af fødselsdagsfester. Vi har mere end 15 års erfaring med mobildiskotek og underholdning til fødselsdage. Derfor kan vi give dig og de andre deltagere en oplevelse tilpasset efter både alder og personlige ønsker.

Vi står hovedsageligt for DJ, underholdning og musik til arrangementer i København og på resten af Sjælland. Har du dog et helt særligt ønske om at få vores ydelser bragt til Fyn eller Jylland, ser vi gerne, hvad vi kan gøre for dig. Musik og underholdning til fødselsdag skal være personligt, og derfor tager vi dig med på råd, når vi skal planlægge arrangementet.

Underholdning til fødselsdag med plads til det personlige

Traditionelt set vil der typisk være adskillige personlige indslag i løbet af dagen. Hvad end det er taler, sange eller andet, tilpasser vores DJ musikken eller fjerner den helt, så I kan få tid og rum til hinanden. Er der særlige sangønsker til bestemte indslag, er dette også en mulighed. Ønsker som disse ordnes dog op til festdagen og ikke på den, og derfor sørger vi for en klar dialog hele vejen igennem kontaktforløbet op til den store dag. På den måde er hverken du eller vi i tvivl om, hvordan jeres underholdning til fødselsdag bliver.

Det vigtigste for os er, at festen bliver som ønsket med den bedste musik tilpasset publikummet og arrangementet som helhed. Vi sender ikke bare en knægt med en laptop afsted – vi sender en mand med erfaring og forståelse for jeres fødselsdag, fordi en særlig fødselsdag fortjener en unik musikoplevelse. Vi står for alt arbejdet – I skal blot nyde musikken og hinandens selskab.

Skab gode minder med god musik

Sæt stemningen med en af vores DJ’s og husk tilbage på en fødselsdagsfest, hvor der absolut intet manglede. God mad, grin, godt selskab og ikke mindst forrygende baggrundsmusik sikrer en fest, der vil blive husket tilbage på som noget ekstraordinært.

Underholdning til fødselsdag i form af musik samt en DJ til at tage sig af gæsterne? Fortæl os mere om festen HER og få et uforpligtende tilbud?

Få et gratis uforpligtende tilbud


Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Kontakt os på +45 72 45 00 00 eller på kontakt@nexusevent.dk

Et lille udpluk af vores kunder