DJ TIL PRIVATFEST

DJ TIL ENHVER ANLEDNING

Hos NexusEvent har vi i mere end 15 år leveret underholdning, Dj, musik og gode tider til både store og små events landet over.NexusEvent er et landsdækkende Dj og mobildiskotek. Hvad end gennemsnitsalderen er 16 eller 70, ved vi, hvordan en ordentlig fest skal skrues sammen. Hos NexusEvent leverer vi nemlig mere end bare DJ, lyd og lys til den typiske fest. Vi skræddersyr et program, der egner sig specifikt til dit arrangement, og vores DJ vil via vores mobildiskotek skabe en oplevelse, som tilpasser sig dig, dine gæster, omgivelserne og festens formalitet. Sagt på en anden måde; vi forstår vores publikum.

Når vi levere underholdning ud til din fest, vurderer vi nøje festens omstændigheder, så vi kan sende den rigtige DJ afsted.Hver af vores tilknyttede DJ’s har sine særlige spidskompetencer, som dækker følgende events:

DJ TIL UNGDOMSFEST

DJ TIL

PRIVATFEST

DJ TIL

FIRMAFEST

PERFEKTE TILKØB TIL DIN FEST!

Skal din fest også have lidt ekstra krydderi, så er det meget tit at det er omgivelserne der betyder noget, f.eks. kan uplights være med til at skabe en mere hyggelig stemning, og indfarve væggene eller objekter i de ønskede farver. Det kan også være UV belysning hvis du f.eks. har "rave" tema. Derfor har vi herunder samlet lidt forskellige pakker som vi er sikre på vil hæve dit arrangement flere niveauer

UPLIGHT PAKKEN

SELFIE PAKKEN

RØG
PAKKEN