DJ TIL FIRMAFEST

DJ TIL FIRMAFEST

 

..We're here to rock your party!

Dj til din Firmafest

 

Leder du efter DJ, musik og underholdning til firmafest? Hos NexusEvent kan vi sætte gang i festen uanset, hvor mange deltagere der er. Vi har en række DJ’s med forskelligt færdigheder alt afhængig af, hvilken type festen er, og du kan HER se,

hvilke virksomheder og institutioner vi tidligere har leveret musik og underholdning til firmafest til.

Som udgangspunkt klarer vi alle firmafester i København og på resten af Sjælland, men har du specielle ønsker til arrangementer på Fyn og i Jylland, kan vi også stå for dem. Typen af firmafest varierer meget efter type af virksomhed og personalet, og det har vi en forståelse for, når vi sender vores mobildiskotek ud.

Vores DJ tilpasser aftenen efter jeres behov, så I får en firmafest, ingen har lyst til at tage hjem fra.

 

DJ og underholdning til firmafest – efter dit hoved

 

Er der særlige sange eller specifikke musikgenrer eller kunstnere, som vi skal have med i vores pult, så gør os endelig opmærksom på det i så god tid som muligt. Det er jeres firmafest og derfor jeres betingelser, som vi naturligvis indordner os efter. Vi ved som udgangspunkt altid som professionelle, hvad folk har lyst til at høre, og hvornår de har lyst til at høre det, men vil I selv være med til at forme jeres underholdning til firmafest, skal det også være en mulighed – uden at du selv skal stå for det.

Vi har mere end 15 års erfaring inden for branchen, så når vi sender vores udvalgte DJ ud, kan du være sikker på, at han har stået over for lignende opgaver tidligere. Når kontakten først tages til os, og vi får yderligere informationer om den særlige firmafest, udvælger vi den bedst egnede DJ til opgaven. Vi har nemlig tilknyttet en række af modne og erfarne DJ’s med hver deres forcer. Det er vores garanti for god musik og en suveræn aften.

 

Giv dem noget at snakke om mandagen efter

 

Fra en arbejdsgivers synspunkt er en firmafest ikke bare en hvilken som helst fest. Medarbejderne socialiserer, får snakket med kollegaer, de måske ikke snakkede så meget før, og der åbnes op for nye sider af hinanden. En god aften med god musik og underholdning til firmafest kan betyde en sundere arbejdsplads med bedre stemning.

Skal vores DJ tage sig af din firmafest? Send os en besked og fortæl os om, hvad I forventer af den gode firmafest.

PERFEKTE TILKØB TIL DIN FEST!

Skal din fest også have lidt ekstra krydderi, så er det meget tit at det er omgivelserne der betyder noget, f.eks. kan uplights være med til at skabe en mere hyggelig stemning, og indfarve væggene eller objekter i de ønskede farver. Det kan også være UV belysning hvis du f.eks. har "rave" tema. Derfor har vi herunder samlet lidt forskellige pakker som vi er sikre på vil hæve dit arrangement flere niveauer

UPLIGHT PAKKEN

SELFIE PAKKEN

RØG
PAKKEN