DJ TIL BUTIKSEVENT

DJ TIL BUTIKSEVENT

Skal du afholde et butiksevent til eksempelvis open by night, er der mange måder at pifte det op og gøre bedre opmærksom på dig selv på. Hos NexusEvent møder vi op, monterer pulten og afspiller den musik, som du ønsker at præsentere sammen med dit produkt. Vi kan stå for musik med DJ i København og på resten af Sjælland. Har du et helt særligt event, som vi bare skal med til på Fyn eller i Jylland, ser vi gerne, hvad vi kan gøre for dig og din butik.

 

Som forretning med et specifikt udvalg af produkter og ydelser passer noget musik bedre end andet. Og det har vi en forståelse for. Vi skræddersyr et program til eventet gennem dialog med dig, så du kan få de sange eller den musikgenre, som du ønsker. Med mere end 15 års erfaring med musik og DJ til diverse butiksevents ved vi, hvad god salgsmusik er.

 

Gør opmærksom på dig selv til open by night

Musikken til dit butiksevent skal nemlig ikke overdøve dit produkt og dine salgsmuligheder, men den skal tilpasses nøje, så den tiltrækker opmærksomhed uden at fjerne fokus eller decideret skræmme folk væk. Vi tilpasser en playliste ud fra butikseventets beskrivelse og i løbende dialog med dig, så du får et arrangement, du bliver tilfreds med.

 

Vi har tilknyttet en række af forskellige professionelle DJ’s, så når du mere konkret fortæller om dine forventninger til dit butiksevent samt ønskede musikstil, udvælger vi den DJ, der er bedst egnet til formålet. Hver af disse DJ’s møder op med et mobildiskotek og ikke bare en laptop – det giver et langt mere professionelt indtryk af din forretning. Du kan helt selv bestemme, om pulten skal være i fokus eller blot placeres som baggrundsmusik.

 

Fortæl os mere om dit butiksevent og

få et uforpligtende tilbud

 

Jo mere information vi har et gå ud fra, jo mere konkret et tilbud kan vi levere til dig. Det er ganske gratis at forhøre sig hos os – du skal blot smide en besked til os og så vil vi bestræbe os på at vende tilbage inden for et døgn med et forslag til, hvad vi kan gøre for dit butiksevent.